Գարեջրագործությունը Հայաստանում հազարամյակների պատմություն ունի, այսօր հայկական արտադրության գարեջուրը նոր վերելք է ապրում: Երևանյան գարեջրի ակադեմիան այդ վերելքի վառ արտահայտություններից է: Հայկական գարեջրի մասին մեզ պատմում է Գարեջրի ակադեմիայի հիմնադիրներից Արմեն Ղազարյանը:
Շարք: Պատրաստված է Հայաստանում
Ստեղծագործական խմբի անդամներ: Հեղինակ Մերի Սանահյան
,
Ռեժիսոր Մերի Սանահյան,
Օպերատոր Արտաշես Մաթևոսյան2016-11-25T18:45:00+04:00
Telecast type: Հաղորդաշար